Billede fra september 2011

mandag den 5. marts 2012

Førbillede

Således ser brysterne ud nu og endda med BH på. 
   Denne BH er str. B70 og gaber meget i skålen.

27 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Eventpige x 2, stewardesse, hårmodel... noget tyder på, at du formodentlig er ekstremt tæt på at være den eneste, der ikke kan se, at du (med tilhørende naturlige bryster) må se henrivende ud - jeg mener, det plejer ikke ligefrem at være de kedelige eller for øjnene uinteressante piger, der får den slags jobs, vel?
    Jeg havde engang en kæreste, der brugte skålstørrelsen A, hun havde ganske enkelt stort set ikke bryster. Alligevel har jeg aldrig fået bedre sex og jeg var vild med hende, savnede intet. Overhovedet intet.
    Begge dine billeder viser ikke alene, at du har bryster, men også at du vitterligt er lige så flot som dine jobs antyder - for satan hvor vil det være synd, hvis du ikke kan finde ro i dig selv på det grundlag, men i stedet skal skamferes af et par plastikpatter!

    Håber du kommer på ret kurs

    Michael

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg mener heller ikke jeg er kedelig, men igen er det et spørgsmål om selvaccept, jeg har brug for dette for at kunne acceptere mig selv og jeg har brug for at kunne bruge en almindelig BH uden at "fake" mine bryster til at se godt ud, som jeg gør nu, det er fint med delte meninger og jeg er super glad for folks respons, men andre må også acceptere mine holdninger, som jeg acceptere jeres...

      Slet
  3. Helt enig med Michael Østergaard.
    Det betyder også meget at en piger er varm og blød og kan give sig hen. hvem gider være sammen med frøken istap, med de store bryster...ikke mig i hvert fald.

    Du ser saftig ud...uden tvivl ville jeg gå på date med dig ;)

    kh,
    Michael Bjerre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg da også meget glad fr, men hvis jeg så skal vende, ville jeg ikke gå på date med mig selv, og det er da forhåbentlig min mening der er vigtig :)

      Slet
  4. Det er stærkt gået, endelig en pige der gør noget ved sine problemer istedet for at holde det til sig selv resten af livet. Jeg håber du vil få råd til de nye bryster du ønsker, jeg kan mere end godt forstå du ønsker dig større bryster.
    Et godt tip: lyt ikke til alle de smållige hater's du støder på, af alle lande i Verden har Danmark et stort had imod al hvad der har med silikone at gøre.

    Håber din site' her vil hjælpe dig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er super glad for din support...

      Jeg griner også bare af dem der kommenterer det negativt, da det ca. er 1% af mine læsere og lige præcis den ene procent, der ikke kan lade være med at kommentere :)

      Slet
  5. Nogle gange skal der lidt til at ændre meget. Vi lever i en tid hvor det er ok at ændre fx bryster eller læber eller whatever. Det er ok at rette tænder så hvorfor er folk vrede over at du vil ændre dine bryster? Kast du dig bare ud i det men sørg for du får kompetente kirurger. Og glæd dig over det. Den lille ændring kan blive din helt store ændring. Jeg synes det er flot du gør det uagtet din alder. Jeg har selv prøvet en "kosmetisk" operation og jeg ville ønske jeg ikke ventede årevis men i stedet var handlingens kvinde som dig.

    Vh

    Jakob

    SvarSlet
    Svar
    1. Folk er harme over at hun be'r andre om at betale dem, til trods for, at hun selv har arbejde, hellere vil betale for et højskoleophold, og allerede nu, 2 år før hun vil ha' operationen, opretter konto til dette tigge/nasse-projekt...

      Slet
    2. Det lyder godt at du kan sidde dig ind i min situstion, det er meget svært med folks meninger, men det er heller ikke dem der skal lave med den følelse jeg har inde i kroppen resten af livet, derfor skal der gøres noget, inden jeg driver mig selv til vanvid :)

      Slet
  6. Anne Marie Thomsen

    Jeg er chokeret, målløs og ved at være bange for hvor denne verden er på vej hen.
    Hvorfor skal en pige der er så køn og flot , udstille sig selv offentligt på grund af et par plastik bryster, hvilken selv accept er det du leder efter hvor henne står det skrevet at en dame skal have store bryster du bliver ikke mere kvindelig af den grund, der er så mange andre kvaliteter en kvinde kan besidde og jeg vil sige at brysterne er det sidste som du som kvinde skal tænke på, det er synd at vi idag lever i en MTV verden, hvor at unge piger helt ned til 10-11 års alderen allerede tænker på hvordan de ser og hvor store bryster de vil have når de bliver store, hvis jeg må give dig et råd så vil det være at finde din indre skønhed og indre selvrespekt og lukke den her side og vise verden hvem der er inde på den anden side af dit ydre for jeg er sikker på du har nogen gode kvaliteter og det er ikke det værd at udsætte dig selv for en operation der kan gå galt og du kan gå hen og miste din følelser i dine bryster og få alle mulige bivirkninger ud af det .

    Men held og lykke med dit projekt du skal ikke tage det som kritik men mere en anden måde at finde dit indre frem istedet for at bilde dig selv ind at du mangler alt muligt og gå og være deprimeret over et par bryster, come on. Der folk der dør hver dag af sygdom fordi de ikke engang har 100kr også tænker her på et par bryster.

    SvarSlet
    Svar
    1. selvom man har den indre skønhed og er rigtig sød og har de indre kvaliteter, er det bare ikke altid nok, desværre er det en sadån verdin vi lever i, og nu er det også først om 2 år de skal laves, god tid endnu, til at blive klogere, som nogle siger..

      Slet
    2. Hvad gør du så, hvis nu du bliver "klogere"? Betaler du så dine donationer tilbage?

      Slet
    3. Lars L.

      Det var præcis også det jeg tænkte........

      Slet
    4. Nej, for disse penge, skal selvfølgelig gå til det de skal, hvis mine bryster ligepludselig vokser som en sindsyg, kan der laves mange andre ting ved dem, de kan rettes, løftes osv.

      Slet
  7. Lille pige dog... Med de gode Jobs jeg læser du har/ har haft, kan jeg ikke se hvad der er at være utilfreds med... I sidste ende er det ikke brysterne der betyder noget, men det der er inde bagved.. Jeg synes du skal tænke dig rigtig godt om min pige.. Du ved hvad du har, men ikke med sikkerhed hvad du får.. Der er kvinder der er led og ked af de "nye" bryster, fordi det bagefter viser sig at kirurgen ikke nødvendigvis er elendig, men måske bare har lavet en regnefejl...

    Som der er flere der skriver ser du jo henrivende ud som du gør nu med det forparti du er i besiddelse af nu...

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det kan du ikke ude fra, men facader er ikke altid gode inde fra, jeg har været meget heldig, men det kan jo også have noget med min person og ikke mit udseende, jeg har brug for at kunne erkende mig selv. Men tak for kommentaren :)

      Slet
  8. hvor længe overvejet du denne løsning før du valgt at oprette bloggen/siden? der må vel have været mange overvejelser inden? bare alle de dårlige kommentare og folk der ser ned på dig, selvom faktum er at du rent faktisk ser dit problem i øjnene og går noget for at du skal få det bedre. Det ville have været meget svært for mig selv at komme over og have modet til at gøre som du har her.

    Det kan du kun være stolt af, i stedet for at sidde med hænderne i skødet og tuder over det der går dig på i livet, rejser du og tager det du vil!

    jeg mener du er meget stærk.
    og håber du for det du ønsker.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har overvejet det meget længe, siden problemerne startede for mig, det er en stor ting for mig, og det betyder meget, at du forstår mig..

      Jeg er meget viljestærk og tænker ikke på hvad andre mener om mig, jeg acceptere når folk ikke vil donere og bliver bare 100 gange så glad når folk hjælper mig og forstår mig som du :)

      Venlig hilsen
      Bette

      Slet
  9. Nu er du pakket godt ind, kan vi ikke få lov til at se de Patter, så vi kan se hvad det er vi støtter?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, vil ikke vise noget, jeger så flov over at det skal laves om jo?

      Slet
  10. Hvad med at spare de penge op som du åbenbart tjener og så få lavet dine mindreværdskomplekser... det må da give mere selvværd end at skulle gå tiggergang!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis du synes det er så latteligt, hvorfor har du så alligevel, taget dig tid til at skrive til mig?

      Slet
  11. Bryster er for mindrebemidlede. Sådan har det altid været. Næh du, behold din repekt i stedet.
    Og hvem skal betale dine bryster næste gang, når de skal skiftes ud - som de jo skal omkring hvert tiende år resten af dit liv?

    SvarSlet
    Svar
    1. Til den tid, har jeg jo så et job, hvor jeg kan tjene pengene selv..

      Slet